Blog

Éttermeknek Húsfeldolgozás

Húsdarálók éttermeknek is!

Aki vendéglátással foglalkozik, az tudja csak igazán, hogy mennyire eltérőek az emberek igényei. Egy étterem sem üzemelhet hosszú távon nyereségesen változatos ételkínálat nélkül. Fontos, hogy minden vendég megtalálja az étlapon a saját ízlésének megfelelő ételt...

banánfagyi házilag
Tippek

Jégkrém és fagyi házilag

Tudtad, hogy milyen egyszerű otthon a jégkrémet és a fagyit elkészíteni? Azért jó ha van otthon friss gyümölcs, mert akkor még ízletesebb lesz a remekművünk. Próbáld ki!

túlzsúfolt hűtő
Tippek

Az élelmiszerek helyes elhelyezése a hűtőben

A hűtőszekrény megfelelő használatához az élelmiszerek megfelelő becsomagolása, a megfelelő hőmérsékletet beállítása és a higiéniai szabályok betartása is hozzátartozik, mert csak így biztosítható az élelmiszerek tárolásánál a megfelelő minőség...

Tippek

Ajtódísz parafadugóból

Olyan egyszerűen elkészíthető megoldást kerestünk, ami szem előtt tartja az újrahasznosítást, és amellett, hogy környezetbarát, csekély összegből tudjuk elkészíteni...

disznóvágás
Húsfeldolgozás

Itt a disznóvágás szezonja!

A disznótor Magyarországon rendszerint télen a karácsony előtti, illetve a januári hideg napokban a parasztháztartások egyik legnépszerűbb tradíciója. Hogy is zajlik, és mi kell hozzá?