A vásárlás előtt mérlegelje a csemegepult tulajdonságait

A vásárlás előtt mérlegelje a csemegepult tulajdonságait

Sajtok, felvágottak, szalámik, saláták takaros halmokba rendezve. Egy célnak megfelelő csemegepultban helyet kaphat minden hűtött finomság.

A csemegepult olyan üzletberendezés, amit élelmiszerboltokban, áruházakban és csemegeüzletekben alkalmaznak a romlandó áru hűtésére, illetve kínálására. Egy ilyen típusú berendezés kiválasztása is igényel némi tájékozódást. Vegyük először az alapvető típusokat és azok jellemzőit!

A csemegepultok között el tudjuk különíteni azokat, amiket eltérő hűtési rendszerrel gyártottak. A statikus és a ventilációs hűtőpultok is más elven működnek. Melyik, miért előnyös választás?

A statikus hűtőpultok hűtési rendszere a konyhai hűtőszekrényekéhez hasonló. A célhőmérséklet beállítását követően csak addig működnek, amíg ezt a hőmérsékletet el nem érik. Ha változás történik a hőmérsékletben, akkor a hűtőrendszer újra beindul.

A ventilációs csemegepultok levegőt keringetnek és így tartják alacsonyan a pult hőmérsékletét. Az ilyen modellek több karbantartást igényelnek, mert a szellőzőnyílások eltömődése a kompresszor megterheléséhez vezet. Ezen kívül számolni kell a ventilációs rendszer ételekre gyakorolt szárító hatásával is.

A kínált áru típusa meghatározó a kiszolgálópult kiválasztásakor, de az üzlet mérete, a pult mérete, formája, kezelése, nyitása, zárása is befolyásolja, hogy mennyire tudják kihasználni. Egyes pultok nemcsak hűteni képesek, hanem egyéb funkcióval is rendelkeznek, mint amilyen például a leolvasztás. Ez megkönnyíti a pult időhatékony tisztítását.

A hűtőpultok és kiszolgálópultok nagy választéka elérhető a kereskedésünk kínálatában. Minden megvásárolható termékről találnak az érdeklődők fényképet  és leírást is, ezzel tesszük egyszerűbbé a választást. A termékek kategóriába rendezve, típus szerint tekinthetők meg a honlapon.

Ha felkeltette az érdeklődését valamelyik berendezés, akkor már csak kapcsolatba kell lépnie velünk, hogy a vásárlásról és a szállítás részleteiről egyeztessen a kollégáinkkal. Bármelyik elérhetőségünkön kérhet bővebb felvilágosítást tőlünk.

 

Kínálatunkból

 

 

Bejegyzés megosztása

Kapcsolódó bejegyzések