Pékáru állványok és kenyeres állványok

Pékáru állványok és kenyeres állványok

A pékáru állvány a boltja hasznos és nélkülözhetetlen berendezésévé válik. A pékárunak mindig külön állványra van szüksége, amit meg tud rendelni tőlünk minőségi változatban.

Az élelmiszerüzletekben, pékségekben minden nap friss kiflik, kenyerek, cipók, zsemlék és egyéb pékáru várja a vásárlókat. Hogyan nézne ki egy üzlet, ahol a pékáru rendezetlen halmokban, nehezen elérhető helyen vagy más termékkel keveredve van kitéve? A vásárlókat várja jól elkülönített, átlátható és az élelmiszerbiztonság szabályait is betartó termékkihelyezéssel! Használjon erre a  célra tervezett kenyér és pékáru állványokat! A pékáru állványaink eleget tesznek minden szabálynak, ami a pékáru kihelyezésével kapcsolatban csak felmerülhet.

Egy kenyeres állvány több polcból álló, emeletes berendezés, amin jól láthatóan ki lehet pakolni a frissen a kemencéből érkező, még meleg és illatos kenyereket. Elérhető zsemle és kifli rekeszekkel kiegészített változatban is. A fából készült kenyeres állvány természetes alapanyagának és színének köszönhetően barátságos és hívogató látványt nyújt, minden üzletbe illik. A kenyeres állványt rácsos polcokkal látták el, így a pékáruról lehulló morzsa nem gyűlik össze a polcokon. Egyes modellekben található morzsatartó tálca is, így könnyebb rendben tartani az állványt. A kenyeres állvány mellett pékáru állvány is elérhető a termék portfóliónkban. A minden fajta pékáru kihelyezéséhez alkalmas állványon kihúzható, plexi üveggel védett polcok kaptak helyet, ezekre kerül a kalács, a kenyér, a péksütemény. Gördíthető kivitelezésének köszönhetően egyszerűen tölthető fel és helyezhető ki a friss áruval.

Az üzletberendezéseket forgalmazó kereskedésünkben precízen tervezett pékáru állványokból is talál kínálatot. Forduljon bizalommal a kollégáinkhoz, akik szívesen eligazítják a megvásárolható állványok között! Ha nem biztos abban, hogy melyik típusú és méretű pékáru állvány való az Ön üzletébe, kérje tanácsunkat és vásároljon olyan terméket, amivel hosszú távon elégedett lesz!

Bejegyzés megosztása

Kapcsolódó bejegyzések