Kenyérszeletelő gépek a szabályos szeletekhez

Kenyérszeletelő gépek a szabályos szeletekhez

A kenyérszeletelő gépek nagy választékával várjuk! A gusztusos szeletek egyszerűen elkészülnek egy megbízható, Berkel szeletelőgéppel!

A szeletelés mindennapos dolog, szeletelni kell otthon, a konyhában, de a pékségek, éttermek, menzák és a vendéglátás, kereskedelem világában is egyaránt alapvető eszköznek számít egy szeletelőgép. A kenyérszeletelő gépek széles skálája a Berkel termék kínálatában is megmutatkozik. Mindannyian jól ismerjük például a szalagos kenyérszeletelő gépeket, amik folyamatosan adagolják a kések számára a szeletelni valót, ezzel pedig a nagy teljesítményű gépek között tudják elfoglalni a helyüket. Az automata kenyérszeletelő gépek érthető okokból a népszerű modellek közé sorolhatóak. A professzionális Berkel kenyérszeletelő gépek is teljesen automata működtetésűek. Az elektromos berendezés nagy vágási kapacitással rendelkezik. Az automata modellek mellett ott vannak a félautomata kenyérszeletelő gépek is, amik szintén a gyorsabb használatot tudják biztosítani.

A kenyérszeletelő gépek akkor is lehetnek profi modellek, ha kézi működtetésűre tervezték őket. Egy kenyérszeletelő gép attól lesz professzionális felhasználásra alkalmas, hogy a gép hosszú élettartammal rendelkezik, könnyen és biztonságosan lehet vele bánni, ugyanakkor a termelékenységet is fel tudja lendíteni. Egy sokoldalú gép, mint amilyen a Berkel kenyérszeletelő gépei is, a kenyereken kívül minden, olyan élelmiszert is képes szabályos, megadott vastagságú szeletekre vágni, ami a kenyérhez illik. Ilyen a főtt hús, a felvágottak vagy éppen a sajtok.

A kenyérszeletelő gépek egy speciális típusa is helyet kap a termék választékban. Az önkiszolgáló kenyérszeletelő gépekről van szó. A nagyobb üzletekben, élelmiszerboltokban érdemes belőlük kihelyezni és a vásárlóknak felkínálni az egész kenyerek és cipók felszeletelésének a lehetőségét.

A sokoldalú gépek több funkcióval rendelkeznek, erősek és ugyanakkor biztonságosak. Csupán a megfelelő típusra és márkára kell rátalálni ahhoz, hogy a szeletelés többé ne legyen kihívás!

Kínálatunkból

Bejegyzés megosztása

Kapcsolódó bejegyzések