Toaster: rozsdamentes gasztro kisgépek street food vállalkozásokhoz

Toaster: rozsdamentes gasztro kisgépek street food vállalkozásokhoz

Egy toaster nem csak a konyhában hasznos, a vendéglátásban sem nélkülözhetik, számos, más kis konyhai géppel együtt. A streed foood truck-ok olyanok, mint egy mozgó konyha, bárhol felbukkanhatnak, hogy az éhes vendégeket kiszolgálják.

A street food ételek általában egyszerűek, mégis finomak, háziasak. Lehetnek hagyományosak vagy egy kis csavarral újdonságot is készíthet a klasszikus alapanyagokból egy kreatív szakács. Ezért is olyan népszerűek, mert büfé ételekről van szó, de színvonalas formában. A jól felszerelt food truck-ból nem hiányozhatnak azok a gasztro kisgépek, amiknek a használatával ezeket a finomságokat gyorsan el lehet készíteni. A streed food lényege, hogy bárki, gyorsan, ízletes fogásokat kaphat a pultból, amiket akár állva, evőeszköz nélkül is elfogyaszthat. Ez a menüt behatárolja, de számos gasztro kisgép hasznossá válik az elkészítés során, olyanok is, mint amilyen a  toaster.

 toasterből kapható hagyományos és futószalagos rendszerű toaster is, amikkel pirítani és grillezni is lehet.  Az utóbbi előnye, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű alapanyagot meg lehet vele pirítani, az aktuális hozzávalóhoz igazítva a hőfokot. A  toaster mellett természetesen még egyéb gasztro kisgépek is helyet kaphatnak a fodd truck-ban. A sütéshez ajánljuk például a rostlapot elektromos vagy gázüzemű változatban, aminek a segítségével húsok, zöldségek vagy pékáruk sülhetnek, akár egyszerre is. Hasonlóan a rostlaphoz, a kontaktgrillt is sütésre használhatjuk, csak lecsukható fedéllel. Ne feledkezzünk meg a nagy klasszikusokról, a sült krumplikról és a rántott finomságokról se! Az olajban történő sütés bajnoka az elektromos fritőz, ami egy óra alatt több kilónyi krumplit is készre süt.

A  toaster, a kontaktgrill vagy az elektromos fritőz mellett helyet kaphat egy hot dog készítő, illetve virsli melegen tartó is. A hamburger, hot dog, sült krumpli mindig is kedvelt és klasszikus street food fogások voltak, amiből garantáltan sok fogy.

Minőségi kisgépeinkkel ismerkedjen meg az áruházunk honlapján és rendeljen belőlük korrekt áron!

További termékek megtekintéséhez kattintson ide!

 

Bejegyzés megosztása

Kapcsolódó bejegyzések