Rostlapok és egyéb kisgépek szabadtéri vendéglátáshoz

Rostlapok és egyéb kisgépek szabadtéri vendéglátáshoz

A rostlap vagy az elektromos fritőz a szabadtéri vendéglátás nélkülözhetetlen eszközei. Mi kell még ahhoz, hogy a vendégek semmiben ne szenvedjenek hiányt ha a friss levegőn szeretnék elfogyasztani az ebédjüket vagy élvezni a napsütésben a délutáni kávéjukat? A legfontosabb természetesen egy zöld kerthelyiség vagy egy hangulatos terasz, ahol néhány asztal, kényelmes szék és hangulatvilágítás alapozza meg a kényelmet. A szabadtéri vendéglátást kitelepült konyhával is lehet vinni, ha az a konyha ugyanolyan jól fel van szerelve, mint az eredeti konyha. Jöhet a rostlap és a többiek!

Lássuk, hogy mire lesz szükség ahhoz, hogy az étlap minden szezonális fogása gyorsan elkészüljön és ugyanolyan ízletes legyen, mint a nagy konyhán készült ételek.

A terasz szezonban kedveltek a grill fogások, a könnyű, finom, zöldséges ételek. A rostlapon sistereghet a hús, de sajt és zöldség is készülhet a felforrósított rostlapokon. A panini készítővel vagy kontaktgrillel gazdag szendvicsek kerülhetnek az étlapra. A saláta és a hús mellé ropogós burgonya dukál, ami az elektromos fritőzben pillanatok alatt aranybarnára sül.

rostlapok mellett ezek a kisgépek is hasznosak és sokat segítenek az egyszerűbb ételek elkészítésében, a hozzávalók átsütésében, grillezésében. A rozsdamentes Gastro kisgépek között szinte minden megtalálható a rostlaptól a grillezőig, a toaster-től a virsli melegen tartóig, ami a színvonalas konyha működtetéséhez kell. Ezek könnyen szállítható, egyszerűen beüzemelhető és biztonságosan kezelhető eszközök, amik akár egy pultban is elférnek.

A webáruházunkban a konyhai eszközök széles választékát találja. Vásárolja meg online a hiányzó  rostlapot és egyéb eszközöket, kisgépeket és nyissa meg minél előbb a teraszt vagy a kerthelyiséget a vendégek előtt! A termékeinkről és szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítást adunk az érdeklődőknek a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén. Keressen minket bizalommal és válassza a kiemelkedő minőséget, a kiváló ár-érték arányban kapható termékeket!

Bejegyzés megosztása

Kapcsolódó bejegyzések