Pályázzon bolti berendezésekre!

palyazat

Pályázzon bolti berendezésekre!

A fejlesztések egy vállalkozás javát szolgálják, ezért érdemes megragadni az alkalmat, ha van lehetőség arra, hogy bolti berendezéseket szerezzen be.

Pályázzon!

Kezdjük egy jó hírrel: márciusban meghirdettek egy új pályázatot vállalkozások számára. A pályázat agrár és élelmiszeripari fejlesztésre vonatkozik. Kik azok, akik jelentkezhetnek az anyagi támogatás elnyerésére? A pályázat az élelmiszeripari üzemek fejlesztését támogatja, tehát ide sorolhatóak a boltok, húsüzemek, nagykonyhák is. Az élelmiszeriparhoz kapcsolódóan borászatok és takarmány előállító üzemek is szerepelnek a listán.

Egy pályázó, illetve projekt, maximálisan hat milliárd összeget nyerhet el, amit a pályázat keretein belül költhet el. A vállalkozás fejlesztése magába foglalja az új berendezések beszerzését, ezen kívül az energetikai fejlesztéseket, az eszközbeszerzést, de a meglévő berendezések korszerűsítése is ide tartozik.

Egy pályázó, aki pozitív elbírálásban részesült, a neki odaítélt összeg felét, tehát 50 százalékát kaphatja meg, mint előleget.

Az ország teljes területére kiterjed az élelmiszeripari fejlesztési pályázat, tehát bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol található a vállalkozása területileg.

Segítünk pályázni!

Szeretnénk segíteni azoknak, akik a vállalkozásuk fejlesztéséért akarnak tenni. Használja ki ezt a nagyszerű lehetőséget és spóroljon rengeteg pénzt támogatással! Nálunk megtalálja az új élelmiszeripari berendezéseket és a megvásárolt termékekhez kapcsolódó pályázatot sem kell egyedül megírnia.

Egy támogatás elnyerése sok előkészülettel járhat, ha valóban részletes és eredményesen megírt kérelmet szeretne beadni. A pályázó cégeknek segítünk a pályázati anyag összeállításában, előkidolgozásában, a pályázati árajánlat elkészítésében is,  a megrendelt berendezésekhez kapcsolódóan. Együtt elérhetjük a sikert!

Amennyiben szüksége van a szolgáltatásunkra ezzel kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Ha tőlünk vásárol, a pályázatra sem lesz gondja! Minden, felmerülő kérdést megválaszolunk a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

palyazat

Bejegyzés megosztása

Kapcsolódó bejegyzések