Itt a szezon, nyissa meg a fagyis pultot!

fagylaltpult választás

Itt a szezon, nyissa meg a fagyis pultot!

A fagyispultot ideje megnyitni, itt a szezon, érkeznek a vevők! Rendezze be a fagylaltozót, hogy készen álljon a fagyi árusítására!

A hiánytalan berendezés és eszközkészlet előfeltétele egy fagyizó sikeres működésének. Minden más csak ezután következik. Hiába a díjnyertes recept, ha nincs mivel, például fagylaltgéppel elkészíteni a jeges édességet vagy adagolni azt a vevőknek. Az üzlet legszembetűnőbb berendezése a fagyipult, ezt látják a vásárlók is, hiszen a fagylaltospultban kelleti magát a hűsítő finomság.

Pult és kiegészítők nélkül nincs fagyi

A fagylaltpulthoz különböző kiegészítőket is használni kell. A fagylaltadagoló kanál vagy a fagylalt spatula klasszikus eszközök, amikkel gombócot vagy művészien adagolt fagylaltmennyiséget lehet a tölcsérekbe porciózni. A fagylaltkanállal gyakrabban találkozni a fagyit árusító helyeken, de a fagyi adagoló spatula sem ritka például az olasz fagyit vagy kézműves terméket kínáló üzletekben.

A tölcsértartó is ott díszeleg minden pult tetején. Nem árt belőle többet is kitenni, ha többféle tölcsér, édes, sima, cukorborítású is szerepel a kínálatban. A vendégek azonnal választani tudnak és az eladónak is kézre esik a tölcsér, ami egy karnyújtásnyira van.

A pult közelében kell helyet kapnia a kanálmosónak. Egy szabályosan működő fagyizóban kiemelt figyelmet szentelnek a higiéniai, élelmiszer-biztonsági előírásoknak. Ennek megfelelően, akár minden egyes gombóc fagyi után a fagylaltkanál mosóba kell meríteni a fagyiskanalat.

A modern szemléletű fagylaltozók hű barátja az automata fagylaltkészítő gép. Hosszadalmas előkészítés és főzés helyett egy megbízható és gyorsan dolgozó olasz fagylaltkészítő gépben időre elkészül a finomság. Mindent megtalál a termékkínálatunkban, legyen az kanál, gép vagy pult.

Készítéshez, kínáláshoz és adagoláshoz is rendelkezünk színvonalas eszközökkel, berendezésekkel fagyizók, cukrászdák számára! Professzionális, könnyen kezelhető és praktikus eszközökről van szó, amikhez már csak egy jó fagyi receptre van szüksége! Várja a vendéget friss, ízletes fagylalttal!

Bejegyzés megosztása

Kapcsolódó bejegyzések