• Központi szám: +36 (62) 256 530

  Kereskedelem: +36 (30) 912 9050

  Szerviz: +36 (30) 983 6793

  Toshiba klíma képviselet

  Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy 2016. január 01. óta Toshiba márkaképviselet lettünk.

   

  Mit jelent a Toshiba filozófia?

  A Toshiba filozófiája a környezetünkkel szemben fennálló mély tisztelet és a világszerte valamennyi vevő életminőségének javítására irányuló szenvedélyes törekvésben rejlik. A Toshiba évről évre elnyeri a szakma csodálatát újításaival és a minőségre való törekvéseivel. Folyamatosan törekszik az energiahatékonyságra és tisztább technológiákra, olyan termékeket fejleszt, amelyek nemcsak lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak, hanem abban is segítenek, hogy a levegő minőségét high-tech légtisztító rendszereken keresztül fenntartsák az otthoni és a kereskedelmi terület számára.

  Nem csak az ipari klímák területén, hanem a lakossági klímák esetében is minőségileg értékes és környezetbarát rendszereket szállítunk, bizonyítva ezzel környezettudatosságunkat és hosszú távon is hozzájárulunk a levegő tisztán tartásához, ezáltal a jobb életminőséghez.

   

  Ön egy Toshiba klímaberendezéssel nem csak  egy csúcsminőségű termékhez jut, hanem professzionális tanácsadáshoz, tervezéshez, szereléshez és szervizeléshez!

  A Toshiba Katalógusok a képre kattintva letölthetők, kérdések esetén elérhetőségeinken további információkkal, tanácsadással állunk a rendelkezésükre!