• Központi szám: +36 (62) 256 530

    Kereskedelem: +36 (30) 912 9050

    Szerviz: +36 (30) 983 6793

Miért éri meg önkiszolgáló tálalót vásárolni?

A szállodai étkeztetés egyik lényeges eleme, hogy a vendégek minél gyorsabban hozzájussanak a reggelihez, ebédhez, vagy vacsorához; a svédasztalos rendszert tulajdonképpen erre találták ki. Vannak azonban olyan ételek, amik fokozottan igénylik a hűtést, vagy esetleg melegen kell őket fogyasztani. Ennek megoldására már régóta használnak különféle eszközöket, de a modern önkiszolgáló tálalóról elmondható, hogy a legalkalmasabb berendezés erre a feladatra.

Az önkiszolgáló tálalóknak két fajtáját különböztethetjük meg: a hűtőt, illetve a melegen tartót. A hűtő változatok kiválóan alkalmasak tejtermékek, salátafélék és desszertek tálalására, a melegen tartó önkiszolgáló tálalók segítségével pedig bármilyen főtt, vagy sült étellel kínálhatjuk a vendégeket. Modern kialakításuknak köszönhetően bármilyen környezetbe illenek, és bárki könnyedén használhatja őket. Többféle színben kaphatóak, így gond nélkül beilleszthetőek a szálloda éttermének stílusába, nem bontják meg annak egységét.

Ha önkiszolgáló tálalókra lenne szüksége, nálunk többféle típus közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbeket! Kérdése lenne? Keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

Mind az 11 termék megtekintése

Nézet: 15 / 60 / Összes