• Központi szám: +36 (62) 256 530

    Kereskedelem: +36 (30) 912 9050

    Szerviz: +36 (30) 983 6793

Stöckel termékek – minőségi fagylaltkanalak és kanálmosók

A cukrászdákban a nyár egyértelműen a fagylaltoké. Lehet kelyhes vagy tölcséres, mindegy, csak hideg legyen, frissítő és finom!

A fagyit nálunk szinte mindenhol gombócokban adagolják, a lapátos módszer főleg Olaszországban terjedt el. A legegyszerűbb, ha fagylaltadagoló kanalat használunk hozzá, amellyel precízen, mindig azonos mennyiségű fagyit adagolhatunk. Használata tölcsér és kehely esetén is egyszerű. A Stöckel fagylaltkanalak erős, minőségi termékek, nem kell attól félni, hogy szétesnek, mint silányabb társaik. Többféle méretű fejjel és nyéllel kínáljuk őket.

A higiénia biztosításának érdekében érdemes a Stöckel fagylaltkanál mosogatók mellett dönteni. Ezekkel két gombóc között gyorsan tisztává varázsolható a fagylaltkanál, ráadásul víztakarékos kivitelben készülnek, és egyszerűen tisztán tarthatók.

Ön is kihasználná a nyár adta lehetőségeket, és szeretne fagylaltot is kínálni vendégeinek? Válassza hozzá a Stöckel termékeket! Minőségi fagylaltkanalak és kanálmosók széles kínálatával várjuk!

Mind az 11 termék megtekintése

Nézet: 30 / 60 / Összes