• Központi szám: +36 (62) 256 530

    Kereskedelem: +36 (30) 912 9050

    Szerviz: +36 (30) 983 6793

Home / Vásárlási tudnivalók

Vásárlási tudnivalók

A weboldalon található termékeket a honlapon keresztül megvásárolni nem lehet, csak ajánlatkérés lehetséges. Az ajánlatkérés minden egyes termék oldalán elérhető. Itt meg tudja adni azokat az adatokat, amelyek szükségesek az ajánlatkérés elkészítéséhez és elküldéséhez. Az adatokat az Adatvédelmi Szabályzatban foglaltak szerint kezeljük.

A honlapon és a hírlevelekben feltüntetett árak a termékek ajánlati ára, és csak tájékoztató jellegűek. Az árak nem tartalmazzák az egyedi kedvezményeket, sem a szállítási, beüzemelési és egyéb esetleges költségeket, amelyek akkor válnak véglegessé, ha azt a megrendelés után az eladó visszaigazolja. Az emberi mulasztásokból adódó hibás adatokért felelősséget nem vállalunk, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

Amennyiben a vevő kéri és megrendeli az általa megrendelt termék/ek szállítását, akkor cégünk a vevő által  megadott címre  leszállíttatja. A szállítási költség a vevőt terheli, amelynek költségét a megrendelőlap tartalmazza. Egyes termékeket ingyenesen szállítunk házhoz, ebben az esetben a vevőt szállítási költség nem terheli. Amennyiben egyéni megállapodás történik, az a megrendelőlapon rögzítésre kerül. A szállítás teljesítésére a megrendelőlapon megadott szállítási határidők az irányadóak, de cégünk a változtatás jogát fenntartja. Az áru átvételének pillanatától a vevő felel az áru épségéért.

Rendelés esetén az eladó jogosult az áru teljes ellenértékét előre kérni, vagy az árut utánvéttel kiszállítani. Az eladó a leszállítás után a magyar törvényeknek megfelelően számlát állít ki.