• Központi szám: +36 (62) 256 530

    Kereskedelem: +36 (30) 912 9050

    Szerviz: +36 (30) 983 6793

Borhűtők, üvegajtós italhűtők az Ön üzletébe is!

Egy borszaküzletben, egy italkereskedésben természetesen az árun, az italokon van a hangsúly, tehát érdemes őket úgy elhelyezni, hogy minél jobban érvényesüljenek.  Erre kiváló berendezés a borhűtő! A borhűtőkkel kiválóan lehet egyszerre több dolgot is kivitelezni, így a tárolást, hűtést és a kiállítást is!

Keressen minket bizalommal, és rendeljen üvegajtós italhűtőinkből, borhűtőinkből! Kínálatunkban többféle üvegajtós italhűtő közül választhat, ezek között reméljük, hogy megtalálja az a hűtőt, ami a legjobban kiszolgálja az igényeit! Italhűtőink különböző méretben, többféle kialakításban is megvásárolhatóak, a használatukkal pedig az előírtaknak megfelelő módon tárolhat hűtött italokat! Borhűtőink nem csupán hasznosak, de külsőre is esztétikusak, figyelemfelkeltőek, amik nagyszerűen illenek bármely borszaküzletbe, italboltba vagy élelmiszerboltba!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken és tegye fel kérdéseit a kiválasztott borhűtőkkel, üvegajtós italhűtőkkel kapcsolatban! Kérdéseire válaszolunk, segítünk a döntésben!

1 - 15 termék, összesen 122

Nézet: 30 / 60 / Összes