• Központi szám: +36 (62) 256 530

    Kereskedelem: +36 (30) 912 9050

    Szerviz: +36 (30) 983 6793

Süteményes pultok ventillációs hűtővel – Maradjon mindig friss az édesség!

 

A technika folyton fejlődik és változik, ennek eredményeképp számos lehetőség közül választhatunk, amikor hűtőt szeretnénk vásárolni. Abban az esetben, ha kifejezetten a vevőtérben lenne szükségünk a megfelelő megoldásra, akkor persze már a megjelenés is fontossá válik – a süteményes pultok ventillációs hűtővel megadják a szép és látványos elrendezés lehetőségét, miközben a hűtés is profi módszerekkel történik!

 

A süteményes pultok ventillációs hűtővel elsősorban azért számítanak remek választásnak, mert a hűtés ebben az esetben egyenletes. A ventilátor gondoskodik arról, hogy a pultban egyforma hőmérséklet legyen minden polcon, így nem kell még külön arra is figyelnünk, hogy hűtés szempontjából melyik sütemény hova kerül, hanem koncentrálhatunk az ízléses elrendezésre. Ez mindenképp hasznos abból a szempontból, hogy vevőcsalogatóvá varázsoljuk a pultot függetlenül az egyes részeken uralkodó hőmérséklettől.

 

A süteményes pultok ventillációs hűtővel segítenek optimalizálni a finomságok elrendezésével kapcsolatos feladatokat, miközben mindent frissen tartanak!

Válogasson Ön is bizalommal kínálatunkból, ha a legjobb megoldásokat keresi!

1 - 15 termék, összesen 25

Nézet: 30 / 60 / Összes