Üdvözöljük
a Szabó J & G Kft weboldalán!

Minőség és Profizmus nem csak hűtésben!

Bolti berendezést, klíma berendezést, vendéglátó, húsipari vagy konyhai eszközöket, berendezéseket keres? Cukrászdai berendezése elavult és újat szeretne? Hűtőkamrát szeretne építeni? Akkor jó helyen jár, nézzen szét nálunk!

Használt bolti berendezéseket is forgalmazunk! 

Amennyiben elakadt a vásárlásban, ingyenes tanácsadással, szakértő ügyfélszolgálattal várjuk! Lépjen kapcsolatba velünk!

Kiemelt termékkategóriák

Rólunk

Üzleti tevékenységünk több mint 30 éve fókuszál  bolti berendezések, konyhai gépek és eszközök, húsipari, húsfeldolgozó gépek és eszközök forgalmazására. Egyedi tervezésű hűtőkamráinkat és kompresszorainkat a megrendelő igényeinek megfelelően állítjuk össze.

Vevőközpontú kiszolgálásunk célja, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a velünk való együttműködéssel.

Emellett nagy lakossági és ipari klímaberendezés választékkal is rendelkezünk, amelyek között megtalálhatók a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb modellek.

Az általunk Szegeden forgalmazott klíma berendezéseket nem csak forgalmazzuk, de telepítjük, beüzemeljük és szervizeljük is, így teljes körű megoldást nyújtunk vásárlóinknak.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Teljes élelmiszerbolt berendezés A-Z

Bízza ránk a kialakítást és a kivitelezést!

Az élelmiszerbolt teljes berendezése döntően befolyásolja annak hatékonyságát és ügyfélbarát kialakítását. Az üzlet tulajdonosának alaposan meg kell terveznie az egész helyet annak érdekében, hogy a vásárlók kényelmesen és zökkenőmentesen vásárolhassanak. Nálunk minden szükséges berendezést és eszközt megtalál, szakképzett csapatunk a rendelkezésére áll!

Hűtőkamrák, kézműves aggregátorok

Megtervezzük az ideális hatásfokú hűtőkamrát!

A hűtőkamra elengedhetetlen eszköz a vendéglátó- és az élelmiszeriparban, lehetővé teszi, hogy biztonságosan tároljuk és frissen tartsuk az ételeket, ideális környezetet teremt az ételek hosszabb ideig tartó frissességének megőrzéséhez. Az egyedi készítésű aggregátorok pedig a hűtőkamrák hatékony működését segítik elő.

Miért választanak minket?

Széles termékválaszték

Kiemelkedően sokrétű termékkínálatunkban garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő eszközöket.

Szakértői Tanácsadás

Tapasztalt szakembereink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékeket, hogy üzleti tevékenysége zavartalanul működhessen.

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra. Rugalmasak vagyunk az igényekben és gyorsan reagálunk a kihívásokra.

Minőség és Tartósság

Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva hosszú élettartamukat és megbízhatóságukat.